Data-strips-for-wires-with-back
Data-strips-for-wires-with-back-drawings
Traka-za-cen-za-zice-pod-uglom-sema-postavljanja

Trake za cene za navlačenje, pod uglom

Trake za navlacenje na zicanu ogradu su idealne za postavljanje na zicane korpe. Trake se navlaci sa gornje strane zice i s obzirom na svoju konfiguraciju varovi od poprecnih elemenata ograde ne prave nikakv problem. Dodatna prednost ovog tipa klizaca za cene jeste sto su blago nagnute pa su idelane za zicane korpe koje se nalaze ispod pogleda kupaca jer traku sa cenama usmeravaju prema kupcu koji prolazi pored gondole.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 25+ 50+ 100+
Traka za cene za navlačenje, pod uglom - 40mm x 1.000mm

Code - TWK100

220 209 198 187
 * Sve cene su u RSD, bez uračunatog PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanja moguća samo preko računa pravnih lica

Opis

Trake za navlacenje na zicanu ogradu su idealne za postavljanje na zicane korpe. Trake se navlaci sa gornje strane zice i s obzirom na svoju konfiguraciju varovi od poprecnih elemenata ograde ne prave nikakv problem. Dodatna prednost ovog tipa klizaca za cene jeste sto su blago nagnute pa su idelane za zicane korpe koje se nalaze ispod pogleda kupaca jer traku sa cenama usmeravaju prema kupcu koji prolazi pored gondole

Dodatne informacije

Material

Extruded PVC

Color

Transparent