Samolepljive-trake-za-cijene
Self-adhesive-data-strips
Traka-za-cene-samolepljiva-prikaz-na-polici

Trake za cene, samolepljive

Samolepljive trake za cene prodaju se u dužinama od 1.325mm i 1.000mm. Pristup traci se vrši povlačenjem prednje strane u koju se ubacuje tražena cena. Trake se zadnje strane imaju postavljenu duplofan traku. Nanošenje na ravnu, prethodno očišćenu površinu, se vrši vrlo jednostavno uklanjanjem zaštitne folije sa zadnje strane, kojom se otkriva sloj providnog lepka a zatim se vrši prislanjanje na željenu površinu. Trake za cene iz ove serije dolaze u tri dimenzije od 27mm, 40mm i 52mm. Njihovo lako nanošenje i jednostavan princip primene čini ih pogodnim za različite vrste police od pravljenih do standardnih proizvođačkih polica. Takođe, ove trake mogu da se sa spoljne strane nanose na različite vrste vitrina i na taj način omogućavaju lako isticanje cena za artikle smeštene u njima, a s obzirom da su izrađene od mekane plastike, mogu se i lako kratiti na željene dužine u skladu sa potrebama.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: 6410 Kategorija: Oznake: , , ,
   Očisti
   • Opis
   • Dodatne informacije
   • Cene i popusti

   Opis

   Trake za cene samolepljive prodaju se u dužini od 1.325mm. Pristup traci se vrši povla_enjem prednje strane u koju se ubacuje tražena cena. Trake se zadnje strane imaju postavljenu duplofan traku. Nanošenje na ravnu, prethodno o_iš_enju površinu, se vrši vrlo jednostavno uklanjanjem zaštinte folije sa zadnje strane, kojom se otkriva sloj providnog lepka a zatim se vrši prislanjanje na željenu površinu. Trake za cene iz ove serije dolaze u tri dimenzije od 27mm, 40mm i 52mm. Njihovo lako nanošenje i jednostavan princip primene _ini ih pogodne za razli_ite vrste police od pravljenih do standardnih proizvo_a_kih polica. Tako_e ove trake mogu se sa spoljne strane nanositi na razli_ite vrste vitrina i na taj na_in omogu_avaju lako isticanje cena za artikle smeštene u njima, a obzirom da su izra_ene od mekane plastike mogu se i lako kratiti na željene dužine u skladu sa potrebama.

   Dodatne informacije

   Dimensions -
   Materijal

   Providni PVC

   Boja

   Providna

   Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!