• Fleksi parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merchandising strip)

  Fleksibilna traka za izlaganje proizvoda namenjena je za pakovanja sa blister prorezom. Pogodna je za izlaganje lakših pakovanja težine do 100g. Takozvani merchandising strip je osnovno sredstvo za rad svakog „merchandiser-a“ i pruža mogućnost unapređenja prodaje kroz koncept „cross-sale“ postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalaze proizvodi iz iste grupacije, čime se povećava konkurentnost proizvoda i izbegava poređenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapređenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskorišćavanje prostora u prodajnom objektu. Parazit traka ima 12 proreza čime se pruža i zadovoljavajuća popunjenost proizvodima. Izrađena je od polipropilena debljine 0,7mm.

 • Kruta parazit traka za izlaganje proizvoda – ekonomik, 12 pozicija (merhcandising strip)

  Kruta traka za izlaganje proizvoda, ekonomik ima univerzalnu funkciju, može se koristiti i za izlaganje proizvoda koji imaju blister prorez, ali i za one koji nemaju s obzirom da donji deo funkcioniše kao štipaljka. Rigidna struktura omogućava joj i da se koristi za izlaganje težih pakovanja, pogotovo ako imaju blister prorez pa se kače na traku. Takozvani „merchandising strip“ je osnovno sredstvo za rad svakog „merhcandisera“ i pruža mogućnost unapređenja prodaje kroz koncept „cross-sale“ postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povećava konkurentnost proizvoda i izbegava poređenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapređenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskorišćavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza čime se pruža i zadovoljavajuća popunjenost proizvodima. Izrađena je od krute plastike.

 • Kruta parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merhcandising strip)

  Kruta traka za izlaganje proizvoda ima univerzalnu funkciju, može se koristiti i za izlaganje proizvoda koji imaju blister prorez, ali i za one koji nemaju s obzirom da donji deo funkcioniše kao štipaljka. Rigidna struktura omogućava joj i da se koristi za izlaganje težih pakovanja, pogotovo ako imaju blister prorez pa se kače na traku. Takozvani „merchandising strip“ je osnovno sredstvo za rad svakog „merhcandisera“ i pruža mogućnost unapređenja prodaje kroz koncept „cross-sale“ postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povećava konkurentnost proizvoda i izbegava poređenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapređenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskorišćavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza čime se pruža i zadovoljavajuća popunjenost proizvodima. Izrađena je od krute plastike.

 • Kuka za kačenje parazit traka

  Kuka za kačenje parazit traka namenjena je za postavljanje parazit traka na rafove i na mesta koj su pogonda za tu svrhu. Kuka je asimatricnog izgleda sto joj omogucava da kada se zakaci da se traka ne svuce sa kuke. Izuzetno je prakticna i savreseno prilagodjena funkciji kačenja merchandaisng traka na police.